Klaassen verwacht aanvallend voetbal onder Bosz

Met frisheid en nieuwe energie meldde Davy Klaassen zich vandaag (maandag) weer bij Ajax. De aanvoerder kijkt uit naar het nieuwe seizoen en is benieuwd hoe de samenwerking met Peter Bosz zal verlopen. De coach is de vervanger van Frank de Boer, die 5,5 jaar aan het roer stond bij de Amsterdamse topclub.

Klaassen heeft de vakantie aangegrepen om even lekker rust te nemen. “Het gaat heel goed. Ik heb een lekkere vakantie gehad. Ik heb het rustig aan gedaan en me lekker opgeladen. Ik ben nu lekker uitgerust. Ik denk dat iedereen wel weer zin heeft om weer te beginnen”, zegt Klaassen tegen het officiële videokanaal van Ajax.

De Ajacieden krijgen dit seizoen te maken met Bosz, die De Boer opvolgt. “Het is wel even wennen”, vindt Klaassen. “Ik heb hem vandaag voor het eerst gesproken. We hebben het gewoon even over de vakantie gehad, nog niet over voetbal eigenlijk. Het zal wel even anders zijn dan normaal, maar ik denk dat het ook wel even goed is.”

Klaassen verwacht dat de hand van Bosz zichtbaar wordt in de Amsterdam ArenA. “Hij heeft bij zijn vorige clubs wel laten zien dat hij aanvallend voetbal wil spelen. Ik verwacht dat hij dat bij ons ook gaat doen. Ik ben heel benieuwd.”

Bron: FC Update