PERSONAL SERVICE

Ieder mens is uniek en iedere behoefte aan onze persoonlijke service is anders. Onze dienstverlening rijkt van het regelen van een hele verhuizing tot het begeleiden in vermogensbeheer en opbouw. Onze ondersteuning is daarom ook voor iedereen anders en iedere relatie kan ons aangeven hoe zij van onze dienstverlening gebruik willen maken.

Wij doen dit voornamelijk voor (top)sporters maar ook voor artiesten uit de entertainmentbranche. Met onze ervaring, opleiding en kennis uit binnen- en buitenland binnen verschillende aandachtsgebieden, bieden wij een palette aan mogelijkheden. Indien het specialisme ons te boven gaat, hebben wij een groot en (inter)nationaal netwerk om kennis te vergaren.

De Personal Service richt zich vooral op ondersteuning in het dagelijks leven, het coördineren van administraties en het begeleiden van verhuizingen (zowel nationaal als internationaal). Onze financiële dienstverlening betreft ook zeer verscheidene financiële uitgangspunten en doelen. Wij streven ernaar om de vermogens- en inkomenssituaties van onze relaties te optimaliseren. Hoe? Door de wensen van mensen te vertalen in een doordachte financiële planning en deze helpen te realiseren. Het begint bij het inventariseren van de situatie en vanuit daar bespreken wij het doel.

Alles wat het leven helder en transparant maakt, zodat de sporter of artiest zich kan richten op waar hij of zij goed in is!